De favorieten van Gert Verheyen en zijn katten

Gert Verheyen, voormalig voetballer en huidig voetbalanalist, heeft altijd al een liefde gehad voor dieren. Vroeger was hij een ‘hondenmens’ maar sinds zijn 2 katten Obi en Thor bij hem zijn komen wonen, is hij nu toch meer een ‘kattenmens’.Als baasje van 2 katten die oorspronkelijk van een boerderij komen, weet hij als geen ander hoe belangrijk het is om zijn geliefde huisdieren te voorzien van een comfortabel en veilige thuis.


De katten van Gert zijn dol op hun nieuwe krabpalen en mandjes. Hun 2 favoriete krabpalen zijn de grote Katla krabpaal met meerdere niveaus en de Skye krabpaal met fluffy mandjes. Krabpalen zijn essentieel voor Obi en Thor, omdat ze hiermee hun territorium kunnen afbakenen en stress ontladen. Bovendien vinden ze de Katla krabpaal gewoon ontzettend leuk om in te klimmen en te ontspannen, Obi ligt het liefst in de bovenste hangmat. Thor steekt zich graag weg in het huisje.

De Skye is ideaal om lekker knus in de mandjes weg te dromen. Obi en Thor zijn broers en dikke vrienden maar zullen nooit te dicht bij elkaar of samen in een mandje liggen. Je zal dus heel uitzonderlijk beide katten in één krabpaal zien liggen.

Ook de bohemian mand Ryan is geliefd bij Obi en Thor. Het mandje biedt een veilige en gezellige plaats om in te slapen en te ontspannen. De mand staat normaal op de brede vensterbank, de perfecte plaats om te genieten van het uitzicht en de zonnestralen die door het raam komen.

Ook de Lento luiaard speelhengel is een succes! Het is een leuk speeltje met een grappige luiaard dat de katten in beweging houdt en hen tegelijkertijd veel plezier geeft.

Kortom, de katten van Gert hebben geluk dat ze een eigenaar hebben die zo goed voor ze zorgt. Of hij nu op de oceaan is of gewoon thuis, tussen Gert en zijn katten blijft het grote liefde.

Als je ook een kat hebt, overweeg dan om te investeren in goede krabpalen en mandjes. Je kat zal je dankbaar zijn!


Hoe kies ik de perfecte kattenmand?