WELKOM BIJ 
DESIGN FOR PETS


Ik ben Eline en de witte pluizenbol op onderstaande foto is Filou. Een trouwe dwergkees die mij sinds 13 jaar overal volgt. Door mijn liefde voor dieren en interesse voor design is Design for pets ontstaan. Met ons zorgvuldig uitgezocht assortiment aan trendy huisdierartikelen, willen wij jou en jouw viervoeter helpen een gelukkig en stijlvol leven te leiden.

HOE HET BEGON


Sinds kleins af aan ben ik opgegroeid met dieren. Thuis, op de boerderij bij meme en pepe of via de familiezaak van mijn opa.

Aangezien dit bedrijf zich specialiseerde in huisdierartikelen, kwam ik regelmatig in aanraking met heel wat verschillende huisdiermerken. Ik had al snel mijn voorkeur voor merken met dat tikkeltje meer.

Naast mijn liefde voor dieren, heb ik ook een interesse in fashion & design. Een klein boetiekje met trendy must-haves? Dat kan ik niet zomaar passeren zonder een kijkje te nemen! De combinatie van dier & design inspireerde mij voor de webshop waar jij je nu op bevindt, Design for pets.

BEKIJK MEER OVER ONS​WAAR WIJ VANDAAG VOOR STAAN

Liefde voor dieren en design is onze passie. Wij volgen de laatste trends op de voet en selecteren must-haves om zo jou en jouw huisdier te helpen een gelukkig en stijlvol leven te leiden.

Goedgekeurd door onze huisdieren

In deze webshop vind je accessoires voor huisdieren die bijdragen aan een comfortabel en gelukkig leven van jouw viervoeter.

Stijlvol & comfy

Met een vaak vernieuwend assortiment volgen wij steeds de laatste trends op de voet. Zo sluiten onze producten aan bij ieders interieur.

Kwaliteitsvolle producten

Door het gebruik van vernieuwende en kwaliteitsvolle materialen zijn onze producten niet alleen stijlvol maar ook duurzaam.

Zorgvuldige selectie

Geen keuzestress door eindeloos veel mogelijkheden, hier vind je reeds een zorgvuldige selectie van de leukste items.

Ontworpen in Europa

Stuk voor stuk ontworpen door Europese designers met oog voor esthetiek, comfort & natuurlijk gedrag van het dier.

ONZE MERKEN