Terugbetalingsbeleid

RETOURZENDING

Een retouraanvraag kan tot 14 dagen na levering via ons retourformulier. Als er sinds de levering 14 dagen zijn verstreken, kunnen wij u helaas geen retourrecht meer aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Bederfelijke goederen zoals snacks, voedsel,... kunnen niet worden geretourneerd.  

 

TERUGBETALING 

Zodra uw retouraanvraag is goedgekeurd, heeft u 14 dagen de tijd om de retour bij ons te laten leveren. Zodra uw retourzending is ontvangen en gecontroleerd, sturen wij u een e-mail om u te melden dat wij uw geretourneerde artikel goed hebben ontvangen. Wij zullen u ook informeren over de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.

Als het is goedgekeurd,  wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er binnen de maand automatisch een bedrag teruggestort op uw creditcard of oorspronkelijke betaalwijze.

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet terugbetaald. 

Er zijn bepaalde situaties waarin geen terugbetaling wordt verleend:

  • Aankomst van de retour bij ons in het magazijn is later dan 14 dagen na de goedkeuring van de retouraanvraag
  • Duidelijke tekenen van gebruik
  • Elk artikel dat niet in de oorspronkelijke staat verkeert, beschadigd is of onderdelen mist om redenen die niet onze fout zijn